menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

torsdag den 16. juni 2011

Pandekager med fyld


(4 personer)

Du skal bruge:

Dej:
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 200 g (3½ dl) hvedemel
  • 1/4 tsk salt
  • smør til bagning
Fyld:
  • 400 g oksekød
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 2 tsk salt
  • peber
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 6 spsk hakkede tomater fra dåse
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 lille dåse majs/ 2 dl frosne majs
  • Ost til gratinering
Sådan gør du:

Dej:
  • Hæld mælk i en skål og slå æggene ud i mælken.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og pisk til en dej uden klumper
  • Lad dejen hvile mindst ½ time i køleskabet.
Fyld:
  • Rør kødet med eddike salt og peber.
  • Pil løg og hvidløg og hak fint.
  • Skær chilien midtover, fjern kernerne og hak den fint.
  • Varm olien op i en gryde og svits løg, hvisløg og chili i olien i 2 minutter.
  • Kom kødet i og brun det.
  • Rør tomater og puré i.
  • Lad det simre i cirka 15 minutter og afkøl.
  • Rør majsene i - husk at hælde vandet fra.
Tænd ovnen på 200 grader

Bag pandekagerne i smør på panden - de må ikke være for tynde!!!


  • Når du har bagt alle pandekagerne, lægger du en stribe fyld på hver og ruller dem sammen.
  • Læg pandekagerullerne tæt sammen i et ovnfast fad.
  • Drys evt lidt revet ost over og sæt dem i ovnen 10-15 minutter.
Server evt med salat eller råkost...

Velbekomme!! :)



underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...