(4 personer)
Du skal bruge:
Dej:
- 4 dl mælk
 - 3 æg
 - 200 g (3½ dl) hvedemel
 - 1/4 tsk salt
 - smør til bagning
 
- 400 g oksekød
 - 2 spsk rødvinseddike
 - 2 tsk salt
 - peber
 - 1 løg
 - 2 fed hvidløg
 - ½ chili
 - 1 spsk olivenolie
 - 6 spsk hakkede tomater fra dåse
 - 2 spsk koncentreret tomatpuré
 - 1 lille dåse majs/ 2 dl frosne majs
 - Ost til gratinering
 
Dej:
- Hæld mælk i en skål og slå æggene ud i mælken.
 - Tilsæt de resterende ingredienser og pisk til en dej uden klumper
 - Lad dejen hvile mindst ½ time i køleskabet.
 
- Rør kødet med eddike salt og peber.
 - Pil løg og hvidløg og hak fint.
 - Skær chilien midtover, fjern kernerne og hak den fint.
 - Varm olien op i en gryde og svits løg, hvisløg og chili i olien i 2 minutter.
 - Kom kødet i og brun det.
 - Rør tomater og puré i.
 - Lad det simre i cirka 15 minutter og afkøl.
 - Rør majsene i - husk at hælde vandet fra.
 
Bag pandekagerne i smør på panden - de må ikke være for tynde!!!
- Når du har bagt alle pandekagerne, lægger du en stribe fyld på hver og ruller dem sammen.
 - Læg pandekagerullerne tæt sammen i et ovnfast fad.
 - Drys evt lidt revet ost over og sæt dem i ovnen 10-15 minutter.
 
Velbekomme!! :)





Ingen kommentarer:
Send en kommentar