Her får I altså lige den super gode opskrift på Chili-con-carne!!!
Du skal bruge:
- 2 store løg
 - ½ dl olie
 - 4 fed hvidløg
 - 800 g hk oksekød
 - 3 spsk honning
 - 6 dl bouillon
 - 1 dåse brune bønner
 - 2 dåser koncentreret tomatpuré (240g)
 - 3 spsk soja
 - ½ hk frisk chili eller ½ tsk tørret chilipeber
 - 1½ tsk oregano
 - 1½ tsk basillikum
 - salt og peber
 - cremefraiche
 - Jeg tilsætter altid et par peberfrugter skåret i mindre tern til retten også!
 
- pil løget og skær i skiver (jeg hakker)
 - Pil hvidløget og pres det i hvidløgspresseren
 - Varm halvdelen af olien op i en stor gryde og brun løg og hvidløg. Fisk dem op igen og læg den på en tallerken.
 - Brun nu kødet i resten af olien og hæld løgene tilbage i gryden. (svits peberfrugterne lidt sammen med kødet).
 - Tilsæt honning og lad det simre i 2 minutter.
 - Skær chilien midt over, fjern kernerne og hak den fint.
 - Tilsæt nu bouillon, bønner, tomatpuré, soja, chili og krydderier.
 - Lad retten småkoge under låg i 45 minutter.
 - Smag til med salt og peber.
 
Velbekomme :)





Ingen kommentarer:
Send en kommentar