Her får I altså lige den super gode opskrift på Chili-con-carne!!!
Du skal bruge:
- 2 store løg
- ½ dl olie
- 4 fed hvidløg
- 800 g hk oksekød
- 3 spsk honning
- 6 dl bouillon
- 1 dåse brune bønner
- 2 dåser koncentreret tomatpuré (240g)
- 3 spsk soja
- ½ hk frisk chili eller ½ tsk tørret chilipeber
- 1½ tsk oregano
- 1½ tsk basillikum
- salt og peber
- cremefraiche
- Jeg tilsætter altid et par peberfrugter skåret i mindre tern til retten også!
- pil løget og skær i skiver (jeg hakker)
- Pil hvidløget og pres det i hvidløgspresseren
- Varm halvdelen af olien op i en stor gryde og brun løg og hvidløg. Fisk dem op igen og læg den på en tallerken.
- Brun nu kødet i resten af olien og hæld løgene tilbage i gryden. (svits peberfrugterne lidt sammen med kødet).
- Tilsæt honning og lad det simre i 2 minutter.
- Skær chilien midt over, fjern kernerne og hak den fint.
- Tilsæt nu bouillon, bønner, tomatpuré, soja, chili og krydderier.
- Lad retten småkoge under låg i 45 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar