menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

fredag den 24. juni 2011

Hindbærsnitter


Opskrift fra "Krudtugler og Kanelsnegle"

Dej:
4 dl mel
1 tsk bagepulver
125 g smør
3/4 dl sukker
1 tsk vanillesukker
½ dl vand

Fyld:
3/4 dl hindbærsyltetøj

Glasur:
150 g flormelis
2-3 spsk vand

  • Bland mel og bagepulver - findel det stuevarme smør i melblandingen.
  • Tilsæt sukker og vanillesukker - arbejd dejen godt sammen med vandet.
  • Rul dejen ud til til to lige lange plader eller lige store firkanter. Rul dem ud på hver deres stykke bagepapir.
  • Smør hindbærsyltetøj på den ene plade/firkant og vend den anden ovenpå.
  • Klem kanterne godt til med en gaffel.
  • Bag kagen i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  • Lad kagen køle af inden der kommes glasur og krymmel på.
  • Skær evt kanten af, så du får lige kanter.
  • Skær kagen ud i passende firkanter eller trekanter.
Velbekomme :)

underskrift copy

3 kommentarer:

  1. Hej Tina
    Hvor meget sukker skal der i?
    Vh Mette

    SvarSlet
  2. Aaarrhhh Mette - sorry!!! - tak for påmindelsen!!!
    Det gik vist lidt for hurtigt :)
    Nu er forglemmelsen tilføjet og resten af opskriften ligeledes tjecket igennem og den er vist som den skal være nu :)
    Mon du skal i gang med at bage??
    Kh Tina

    SvarSlet
  3. Hej igen.
    Som du så, fik jeg dem bagt alligevel;o) Jeg var faktisk igang, da jeg opdagede, at der ikke stod, hvor meget sukker der skulle i :D :D Jeg improviserede lige lidt og smed en halv dl. i. De blev super duper. Familien prøvesmagte dem i Legoland dagen efter, og var meget tilfredse :o) Tak for opskriften. Den bliver gemt....det varer nemlig ikke længe inden de skal bages igen.
    Kh Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...